Parajdi sóoldat 5 liter

Parajdi sóoldat 5 liter
2 590 Ft

Párolgása során megköti a levegő szennyező anyagait, könnyebbé teszi a légzést. Kiválóan alkalmazható légúti nehézségek leküzdésére. Számos ásványi anyagot is tartalmaz, amely belélegezve bekerül a szervezetbe és ott fejti ki jótékony hatását.
Telített sóoldat párologtatásával megszüntethető a távfűtés okozta orrnyálkahártya kiszáradás, csökkenthetőek a megfázás, influenza tünetei.

A sóoldat összetétele megegyezik a természetes sóbarlangok karsztvizének összetételével, melyek a barlangi klíma kialakításában játszanak fontos szerepet.
A sóoldatot öntse párologtató edénybe, így az oldat a légtérbe jutva nedves, sós mikroklímát alakít ki, mely megköti a port, a füstöt és egyéb szennyező anyagokat, biztosítva a kellemes közérzetet. Használatával a légzés könnyebbé válhat, csökkenhetnek az allergiás panaszok.

Ajánlott:
légúti megbetegedések, légúti allergiák (toll, pollen, pihe, por stb.), köhögés, immunrendszer erősítés, szénanátha, asztma, nátha, hörghurutgyulladás, dohányzás okozta irritációk, horkolás, szívritmuszavar, vérnyomás szabályozás, alvászavar esetén.

Figyelem!
A sóoldat korrozív anyag, megmarhatja a fémeket. Ennek elkerülése érdekében ajánlott, hogy a párologtató edény anyaga fa, műanyag vagy üveg legyen. Továbbá ajánlatos a párologtató edény alá elhelyezni egy cseppfogó alátétet (pl. virágcserép alátét, tányér), ugyanis a párologtató edény falára kiülepedett sókristályok kivezethetik a sóoldatot az edényből.

db

Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

Parajdi sóoldat 10 liter

3 850 Ft 3 400 Ft Megtakarítás: 450 Ft
SMALLWHEEL KFT
3599 Sajószöged,
Hajnalka út 19.
E-mail: info {kukac} blpro.hu
Web: www.bestlifepro.hu
Telephely:
3599 Sajószöged, Ady Endre út 33.

Bemutatóterem, szolgáltatóhely:
3580 Tiszaújváros, Mátyás király út 13. (Piramis Üzletház)
 
 
 
Értékesítés:

Kerékgyártó ZsoltTelefon: 06-70-601-7625
kerekgyarto.zsolt {kukac} blpro.hu

 

Szerviz:
Kerékgyártó IstvánTelefon: 06-70-601-7624
 

Minden jog fenntartva! Az oldalon található információk engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményekkel jár!

Az oldal tulajdonosa: Smallwheel Kft.